Pokalturneringen

Så er årets pokalturnering i fuld gang.. Ejby I skulle spille for ikke at ryge ud af turneringen før Ejby II, og det var en kamp der holdt hårdt..

Lodtrækningen i Middelfart skulle ske således at Sydøstfyn II kom op af hatten, og ved gennemsyn af de 2 opstillinger var det nok aftenens mest jævnbyrdige affære.. Alle partier var meget lige langt hen ad vejen indtil Jakob var overlegen nok til at smide en kvalitet væk, og senere opgradere underskudet til et rent tårn..

Chresten kom skidt ud af åbningsspillet og kunne kun prale af at være foran på tid.. Positionen blev i hvert fald dårligere og dårligere, efterhånden som aftenen skred frem.

Per kom okay fra start og da første chance for at afgøre partiet til egen fordel indtraf, var han ikke sen til at indløse aftenens første point.. Jakob fulgte trop ved at indløse gavekortet fra modstanderen, der lavede en brøler af dimensioner, og satte sejren over styr, ved at give alt materialet tilbage.. Jakob var dog flink at afgive en halv, da han faktisk endte ud med at have en rent vundet slutspil..

Da Andrew havde fundet vejen frem over brættet uden at komme i alvorlig tidnød, var han foran med et par bønder og dermed kunne han sikre sejren på 2½-1½. Mindre gjorde det så at Chresten i sidste ende tabte, han var aldrig rigtigt i nærheden af sejren alligevel..

Vi ser frem til næste runde af pokalturneringen i uge 48, hvor vi har begge hold med i bowlen.. :)